Domov Pošlji email Kazalo RSS novice  
O nas Sekcije Galerija fotografij Forum Prireditve Rezultati Sponzorji
Športno društvo Tinje
 
ISKANJE PO PORTALU
PREJEMANJE E-NOVIC
Poglavja
  Športno društvo Tinje
Zgodovina
Kako se nam pridružiš
Kontakt-lokacija
Povezave
  Sekcija - Kolesarstvo
Interne tekme
Izleti
  Sekcija - Boarding
Domov
Šola bordanja
Snowboarding
Smučišča
  Sekcija - Nogomet
Ekipa
  Sekcija - Pohodništvo
Domov
Pohodniški izleti

Anketa
Vzpona na 3Kralje se ne bom udeležil ker :







rezultati anket

Vreme po Sloveniji
Vreme

Statistika
števec obiskov:
3914881
datum:
23.4.2024
 
Napotki za 5.kolesarski vzpon

Štart 5. kolesarskega vzpona na Tri Kralje bo ob 10.00 pred tovarno Impol v Slovenski Bistrici. Prijave se bodo začele ob 7.30 in bodo trajale do 9.30. Vsakemu kolesarju priporočamo, da naj bo na štartnem prostoru vsaj kakšno uro prej, da ne bo nepotrebne živčnosti in hitenja. Vsi, ki ste se prijavili do 26.8.2009 (predprijave) dvignete štartne številke na za to označenem mestu. Ostali, ki se nameravate prijaviti na dan prireditve pa iščite mesto z oznako PRIJAVE.

Organiziran bo prevoz prtljage iz štarta na cilj s posebej označenim vozilom, ki bo parkiran blizu prijavnih mest. Prtljago morate obvezno označit z trakovi, ki jih dobite pri oddaji prtljage. Na štartnem prostoru bo na voljo manjša okrepčevalnica, kjer bo možno dobiti pijačo.

Ogrevanje na progi po 9.30 ni dovoljeno. Vsak tekmovalec, ki se bo po tem času nahajal na trasi bo diskvalificiran. Popolna zapora ceste se prične ob 9.45 in po tem času se nobeno vozilo ne bo moglo napotiti proti Trem Kraljem razen seveda vozil organizatorja. Zapora ceste se konča, ko zadnji tekmovalec prečka ciljno črto oziroma do 13h.

Štart vzpona se prične ob 10.00 in bo prva dva kilometra potekal v zaprti vožnji. Hitrost premikanja bo takšna, da bo kolona ostala strnjena. Pri Lovski koči Gams bo leteči štart in od tam naprej sledi 14,5 kilometrov odprte vožnje. Prosim, če se vsi tekmovalci postavite na štartnem prostoru svojim zmogljivostim primerno(najhitrejši spredaj, počasnejši zadaj). Prva vrsta je rezervirana za člane ŠD Tinja, ki pa se bodo do letečega štarta že počasi razkropili po koloni kolesarjev.

Na progi vas bodo čakale tri postojanke z vodo, energijsko pijačo in sadjem. Prosim, da različne embalaže in druge odpadke mečete stran v bližini teh postojank.

Po prihodu na cilj vas naprošamo, da takoj odstranite vašo štartno številko in se ne vračate čez ciljno črto s kolesom. Po prihodu v cilj vas čaka Pohorski lonec v penzionu Jakec, po prihodu vseh tekmovalcev pa tudi podelitev pokalov najboljšim in pa žrebanje bogatih nagrad

Po napovedih naših vremenoslovcev bo vreme v nedeljo za kolesarjenje idealno, a vseeno vam svetujemo, da si za ciljni prostor pripravite topla oblačila.

Upamo, da se vidimo v čim večjem številu.

Lep pozdrav
Športno društvo Tinje




 
29.08.2009 [Število ogledov: 1946]

 
 
O nas   ::   Sekcije   ::   Galerija   ::   Forum   ::   Prireditve   ::   Rezultati   ::   Sponzorji   ::   Kazalo   ::   Povezave
copyright ©2009 www.sd-tinje.com | Vse pravice pridržane