Domov Pošlji email Kazalo RSS novice  
O nas Sekcije Galerija fotografij Forum Prireditve Rezultati Sponzorji
Športno društvo Tinje
 
ISKANJE PO PORTALU
PREJEMANJE E-NOVIC
Poglavja
  Športno društvo Tinje
Zgodovina
Kako se nam pridružiš
Kontakt-lokacija
Povezave
  Sekcija - Kolesarstvo
Interne tekme
Izleti
  Sekcija - Boarding
Domov
Šola bordanja
Snowboarding
Smučišča
  Sekcija - Nogomet
Ekipa
  Sekcija - Pohodništvo
Domov
Pohodniški izleti

Anketa
Vzpona na 3Kralje se ne bom udeležil ker :







rezultati anket

Vreme po Sloveniji
Vreme

Statistika
števec obiskov:
3886868
datum:
29.3.2024
 
Torkove kolesarske runde

Vsak torek ob 16.30 bo potekala tako imenovana kolesarska runda. Runda je primerna za kolesarje, ki lahko držijo hitrost po ravnini čez 35 km/h. Runda ni mišljena kot tekma ampak kot dober trening kolesarstva, kjer se dosegajo višje povprečne hitrosti, kot pa če bi kolesaril sam. V planu sta dve različni trasi; ena predvsem ravninska in druga, ki bi imela zaključek v hrib. Obe trasi bosta dolgi okrog 70 km. Ti dve trasi bi se menjavali vsaka drug teden ali po dogovoru pred začetkom runde. Ta torek je potekala že prva runda. Udeležencev je bilo 9, na koncu pa je njihova povprečna hitrost znašala slabih 35km/h. Pravila vožnje so zamišljena tako, da se na vrhu klancev počaka na zadnjega, ki je prispel s skupino pod klanec. Če kdo ne uspe sledit tempa po ravnem (ob normalni vožnji) se ga ne čaka. Ni važno, da si prvi na cilju ampak, da takrat ko prideš prvi v vrsto daš vse od sebe. Namerno hitro pospeševanje je prepovedano.
Zaželjeno je, da pride skupina, ki je štartala skupaj tudi skupaj do cilja, seveda ob čim večji povprečni hitrosti. Štart runde je vsak torek ob vsakem vremenu pred trgovino Tuš v Slovenski Bistrici. Ker je runda v razvoju, lahko pride do različnih sprememb, zato spremljajte naš forum.

Se vidimo ob torkih
 
27.05.2009 [Število ogledov: 329]

 
 
O nas   ::   Sekcije   ::   Galerija   ::   Forum   ::   Prireditve   ::   Rezultati   ::   Sponzorji   ::   Kazalo   ::   Povezave
copyright ©2009 www.sd-tinje.com | Vse pravice pridržane