Domov Pošlji email Kazalo RSS novice  
O nas Sekcije Galerija fotografij Forum Prireditve Rezultati Sponzorji
Športno društvo Tinje
 
ISKANJE PO PORTALU
PREJEMANJE E-NOVIC
VZPON NA TRI KRALJE
Domov
Razpis
Kategorije
Trasa
Prijava in nagrade
Sponzorji
Rezultati
Galerija
Prijavljeni

Vreme po Sloveniji
Vreme

Statistika
števec obiskov:
3883648
datum:
29.3.2024
 
4.Vzpon na Tri Kralje 2008

vabilo za vzpon 2008  Small 31.8.2008 je športno društvo Tinje skupaj s klubom študentov Slovenska Bistrica organiziralo že 4. zaporedni kolesarski vzpon na Tri Kralje. Kot kaže postaja ta vzpon pri kolesarjih zelo priljubljen, saj se ga je letos udeležilo več kot 400 kolesarjev in kolesark.
Letošnja udeležba je bila zelo pestra saj je bilo na startu precej profesionalnih kolesarjev kot tudi popolnih rekreativcev vseh starosti.
Prava bitka se je začela ob deseti uri, ko se je oglasila štartna pištola. Vsi kolesarji so bili izredno pripravljeni, kar se je dokazalo tudi na cilju, ko so ga prečkali prav vsi udeleženci. In premagati 900 višinskih metrov ni prav mačji kašel, sploh če si star 70 let ali več.
No na koncu so se za najhitrejšo kombinacijo le izkazale mlade noge in prevoženih kakšnih 30.000 kolesarskih kilometrov to sezono, saj je z veliko prednostjo in novim rekordom proge zmagal profesionalni kolesar Robert Vrečar. Njegov čas se je ustavil pri neverjetnih 33 minutah in 3 sekundah. Drugo mesto je zasedel Dejan Vračič, tretje mesto pa skoraj domačin Miha Ventur.
Najhitrejša ženska je bila Lucija Ankon, ki je progo prevozila pred večino moških s časom 45.22.
 
05.03.2009 [Število ogledov: 7753]

 
 
O nas   ::   Sekcije   ::   Galerija   ::   Forum   ::   Prireditve   ::   Rezultati   ::   Sponzorji   ::   Kazalo   ::   Povezave
copyright ©2009 www.sd-tinje.com | Vse pravice pridržane