Domov Pošlji email Kazalo RSS novice  
O nas Sekcije Galerija fotografij Forum Prireditve Rezultati Sponzorji
Športno društvo Tinje
 
ISKANJE PO PORTALU
PREJEMANJE E-NOVIC
Poglavja
  Športno društvo Tinje
Zgodovina
Kako se nam pridružiš
Kontakt-lokacija
Povezave
  Sekcija - Kolesarstvo
Interne tekme
Izleti
  Sekcija - Boarding
Domov
Šola bordanja
Snowboarding
Smučišča
  Sekcija - Nogomet
Ekipa
  Sekcija - Pohodništvo
Domov
Pohodniški izleti

Anketa
Vzpona na 3Kralje se ne bom udeležil ker :







rezultati anket

Vreme po Sloveniji
Vreme

Statistika
števec obiskov:
3874032
datum:
19.3.2024
 
ŠPORTNO DRUŠTVO TINJE

P1010093  Small Športno društvo Tinje "KOŠTRUNI" ali na kratko ŠD Tinje je prostovoljno, nepridobitno društvo ustanovljeno v letu 2004. Sama ideja je izhajala iz želje po razvijanju športnih aktivnosti in medsebojnega druženja športnih navdušencev v Krajevni skupnosti Tinje.

Zaradi velikega števila privržencev deskanja na snegu ter bližnjega smučišča Trije Kralji je bilo društvo sprva usmerjeno predvsem v zimske športe, poleti pa se je vse bolj temeljilo na nedeljskih srečanjih na nogometnem igrišču. A ker se je pokazalo tudi veliko zanimanje za druge športe, predvsem za kolesarstvo smo v letu 2007 društvo razdelili na več sekcij: kolesarstvo, deskanje na snegu, mali nogomet in pohodništvo.

Danes društvo šteje preko 200 članov, kateri aktivno sodelujejo pri uresničevanju letnih planov društva. Veljamo za uveljavljenega in zanesljivega prireditelja tradicionalnih športnih dogodkov v Občini Slovenska Bistrica. Eden najpomembnejših dogodkov je prav gotovo KOLESARSKI VZPON NA TRI KRALJE, kjer vsako leto pritegne okoli 400 kolesarjev različnih starostnih skupin iz celotne Slovenije. Dirka je vpisana v akcijo Slovenija kolesari katera poteka pod okriljem Olimpijskega komiteja Slovenije. Prav tako vsako leto na smučišču Trije Kralji prirejamo tekmovanje v deskanju na snegu POHORSKI BOARDERCROSS, ter turnir v malem nogometu na Tinju. Ker pa je v športu vedno prisoten tekmovalni duh se naši člani udeležujejo raznih športnih tekmovanj kjer dosegajo lepe uspehe. V ta namen smo v sezoni 2007 člane opremili z nogometnimi in kolesarskimi dresi, ki vnašajo v društvo svežino in večjo prepoznavnost naših tekmovalcev.

Novost, ki jo je v letu 2008 uvedla kolesarska sekcija so interne kolesarske tekme s katerimi želimo pritegniti predvsem nove in mlajše kolesarje ter tako sestaviti ekipo kolesarjev, ki bo zastopala društvo na raznih kolesarskih tekmovanjih. V zimskem času za člane društva organiziramo zimsko rekreacijo v telovadnici na Tinju, kolesarji pa lahko v zimskem času trenirajo v posebni sobi namenjena kolesarjem, ki je opremljena z tranažerji.

V spodnjih povezavah si poglejte podrobnosti o nas:


 
 
O nas   ::   Sekcije   ::   Galerija   ::   Forum   ::   Prireditve   ::   Rezultati   ::   Sponzorji   ::   Kazalo   ::   Povezave
copyright ©2009 www.sd-tinje.com | Vse pravice pridržane