Domov Pošlji email Kazalo RSS novice  
O nas Sekcije Galerija fotografij Forum Prireditve Rezultati Sponzorji
Športno društvo Tinje
 
ISKANJE PO PORTALU
PREJEMANJE E-NOVIC
Poglavja
  Športno društvo Tinje
Zgodovina
Kako se nam pridružiš
Kontakt-lokacija
Povezave
  Sekcija - Kolesarstvo
Interne tekme
Izleti
  Sekcija - Boarding
Domov
Šola bordanja
Snowboarding
Smučišča
  Sekcija - Nogomet
Ekipa
  Sekcija - Pohodništvo
Domov
Pohodniški izleti

Anketa
Vzpona na 3Kralje se ne bom udeležil ker :







rezultati anket

Vreme po Sloveniji
Vreme

Statistika
števec obiskov:
3883299
datum:
29.3.2024
 
Kolesarske priprave 2011

30.3. do 3.4.2011 se bomo Koštruni zopet podali na kolesarske priprave. Lani je bila naša baza Povljana na otoku Pag in če letos nihče ne najde boljših pogojev bo Povljana zopet izhodišče za naše podvige. Priprave so namenjene vsem tipom kolesarjev saj bodo z nami tekmovalci, ki tekmujejo v Pokalu Slovenije, ekipa, ki se bo letos podala na Dirko okoli Slovenije in tudi takšni kolesarji, ki potrebujejo kolo do najbližje trgovine in nazaj. Seveda so zraven vabljeni tudi nekolesarji, ki potrebujejo le krajši oddih. Povljana ponuja številne dodatne aktivnost, kot so odlične sprehajalne poti, športna igrišča in pa mirne kotičke, če jih kdo potrebuje. Ker so to že 4. kolesarske priprave zapored lahko iz izkušenj povem, da uživamo tako kolesarji kot tudi nekolesarji. Nikoli ni dolgčas. V letu 2010 se je priprav udeležilo 32 in prav vsi smo uživali in komaj čakali na čas ko nas organizator obvesti: Kolesarske priprave 2011.
Kdor se nam namerava pridružit naj to sporoči čimprej ali najkasneje do 15.2.2011 na email:degiampietro@gmail.com. Kot informativni izračun za celotne stroške(hrana,pijača,prenočišča,prevoz) vam povem, da še cena nikoli ni presegla 150€ na osebo za 5 dni. Kosila oz. večerje so skupne, za zajtrk ali pozno večerjo mora poskrbeti vsak sam. Prevoz si morate organizirati tudi sami.

Kako smo uživali lani in kako je potekal naš delavnik si lahko preberete tukaj
 
17.01.2011 [Število ogledov: 305]

 
 
O nas   ::   Sekcije   ::   Galerija   ::   Forum   ::   Prireditve   ::   Rezultati   ::   Sponzorji   ::   Kazalo   ::   Povezave
copyright ©2009 www.sd-tinje.com | Vse pravice pridržane